Over ons

Paul

creatief

luisteren

humor

Ik heb de z-opleiding gedaan bij Bartimeus in Doorn. Na jaren daar gewerkt te hebben ben ik andere organisaties van dichterbij gaan bekijken, zoals Abrona, Philadelphia en JP vd Bent. De afgelopen 10 jaar heb ik vorm en inhoud gegeven aan Humanitas DMH Homerun in regio Utrecht.

Mijn ervaring is dat de maatschappij de afgelopen 10 jaar complexer is geworden. Hierdoor vallen steeds meer mensen buiten de boot. Voelen zich niet op hun plek in de maatschappij. Ik zie het als mijn taak om samen vorm en inhoud te geven aan de persoonlijke maatschappij van de mens! De slogan “de maatschappij ben je zelf” past in dit beeld. Jij bent het middelpunt van jouw eigen maatschappij!

Waar eigen kracht en individualisme met elkaar verward kunnen worden, kijk ik naar wat jij wil en hoe ik kan helpen bij wat je wilt bereiken. Hoe we dat gaan doen bepalen we samen.

Gerlinde

spontaan

ijverig

daadkrachtig

Ik ben afgestudeerd als HBO Maatschappelijk Werker. Heb ervaring op gedaan in de gehandicaptenzorg en jeugdzorg. Ruime ervaring in LVB, multiproblematiek, forensische zorg en met alleenstaande minderjarige vluchtingen. De laatste jaren heb ik gewerkt bij Humanitas DMH.

Soms lukt het niet om zelfstandig je leven vorm te geven. Althans niet zoals je graag wilt. Hoe fijn is het als er dan iemand met je meedenkt en stappen met je zet. Ik coach je graag, zodat jij je kunt ontwikkelen.

Ik heb ervaring met het coachen van teams. Ik vind het leuk om uit te zoeken welke kwaliteiten aanwezig zijn en hoe deze ingezet kunnen worden. Daarnaast denk ik graag mee op gemeenteniveau met sociale vraagstukken. Dit kan in een adviserende en uitvoerende rol.