Meteen naar de inhoud

CONTACT

Adres Kantoor

Velperengh 2a, 3941 BZ Doorn

Paul van Bouwhorst 

 

paul@linnhorst.nl

06 38 01 30 33

Gerlinde Langerak

06 12 61 71 52

gerlinde@linnhorst.nl

Renate van de Scheur

06 42 99 99 24

renate@linnhorst.nl

Cees van Bruggen

06 18 79 95 07

cees@linnhorst.nl

Mirjam de Wit

06 13 29 60 77

mirjam@linnhorst.nl


KLACHTEN


Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent. Toch kan het gebeuren dat je een niet of minder tevreden bent. 

Hier lees je wat je kunt doen:

1. Vertel aan je begeleider waar je niet tevreden over bent en wat je graag anders zal willen. Eventueel kan een andere begeleider van Linnhorst hier ook bij helpen. Samen zoeken naar een oplossing. Je kunt altijd zelf een andere begeleider bellen! 

2. Je kunt ook contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Deze klachtenfunctionaris werkt niet bij Linnhorst. De klachtenfunctionaris onderzoekt de klacht en de gewenste oplossing. De klachtenfunctionaris stelt zich onafhankelijk en onpartijdig op en bemiddeld tussen jou en Linnhorst.  

Contact: www.klachtenportaalzorg.nl. Email: info@klachtenportaalzorg.nl. Telefoonnummer: 0228-322205

 

 

PRIVACY

 

Linnhorst gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. We verwerken je persoonsgegevens in ons digitale dossier. Daarin schrijven ook onze rapportages en slaan we documenten op die belangrijk zijn om te bewaren. Je hebt recht om dit dossier in te zien. Dit kan je vragen aan je begeleider. We beveiligen je gegevens zoals vastgelegd is in de wet- en regelgeving.

We respecteren je privacy. De informatie die we krijgen en datgene wat we zien blijft vertrouwelijk en geheim binnen Linnhorst. Tenzij je toestemming geeft om met andere te overleggen of als de wetgeving ons verplicht informatie te geven aan een andere partij.

Je kunt het volledige beleid bij ons opvragen.